Rólunk


Az évtized kockázati tőkealap-kezelője

A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület 2011-ben az Euroventures csapatát az elmúlt húsz év legsikeresebb kockázati tőke alapkezelőjének választotta.

Venture Capital

Private Equity  • office@euroventures.hu
  • H-1124 Budapest, Mártonhegyi út 61/A
  • +36 1 309 7900

           Secured cloud storage by Tresorit

Csapat

 

Tánczos Péter

Péter a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte meg diplomáját pénzügy és menedzsment szakon majd posztgraduális jogi diplomát szerzett az ELTE-n.MBA képzést a franciaországi INSEAD-on végezte el 1999-ben.

Karrierjét befektetési elemzőként kezdte 1993-ban az Euroventures-nél, ahol később partnerként vett részt négy sikeres private equity és kockázati tőke program befektetéseiben hazánkban és a környező országokban. Számos portfólió vállalatnál töltött be menedzseri és felügyelőbizottsági pozíciókat.

Péter jelenleg az Euroventures Zrt igazgatóságának és a befektetési bizottságának az elnöke.

Thomas Howells

Tom brit állampolgár. Gazdasági végzettségét a London School of Economics-on szerezte meg, valamint MBA diplomát szerzett az INSEAD-on.

Karrierjét a Price Waterhouse-nál kezdte, ahol adó- és felszámolási szakértőként dolgozott. Az Euroventures-höz 1996-ban csatlakozott, ahol azóta is partner és igazgatósági tag.

Tom több vállalkozásban vesz részt befektetőként, alapító tulajdonosa a Bortársaságnak valamint a Blue Guides útikalauz könyveknek.

Tom a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület volt elnökségi tagja.

Tóth Zoltán

Zoltán 18 éves nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik a private equity és a stratégiai tanácsadás területén. Az évek során számos befektetést irányított különböző életszakaszban járó vállalatokba: korai fázistól a buy-out jellegűig.

Eddig az Egyesült Államokban és több mint 15 európai országban dolgozott. Zoltán Chicagoban majd Budapesten a Boston Consulting Group tanácsadója volt,  majd csatlakozott az Advent International kelet-európai csapatához. Itt számos befektetést hajtott végre Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában és Nagy-Britanniában. Ezt követően a 3i nemzetközi befektetési társaságnál folytatta tevékenységét, ahol az élelmiszeripari üzletágat vezette.

Zoltán 2010. márciusában csatlakozott az Euroventures Zrt-hez, jelenleg az igazgatóság tagja. Diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Harvard Business School-on szerezte.

Zoltán a HVCA volt elnökségi tagja,2016. februárjától pedig felügyelőbizottsági tag.

Bial Norbert

Norbert 2006-ban szerezte meg diplomáját a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán. Az Euroventures Zrt-hez 2010. májusában csatlakozott elemzőként, jelenleg pedig befektetési menedzserként dolgozik.

Norbert korábban innováció menedzsmenttel és K+F projektek menedzselésével foglalkozott. Tapasztalatokat szerzett EU-s pályázatok valamint iparjogvédelem területén.

Ivanics Mariann


Back Office vezető