Rólunk


Az évtized kockázati tőkealap-kezelője

A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület 2011-ben az Euroventures csapatát az elmúlt húsz év legsikeresebb kockázati tőke alapkezelőjének választotta.

Venture Capital

Private Equity  • office@euroventures.hu
  • H-1124 Budapest, Mártonhegyi út 61/A
  • +36 1 309 7900

           Secured cloud storage by Tresorit

Rólunk

A Euroventures Közép-Kelet Európa egyik legrégebben működő, vezető, független private equity és kockázati tőke befektetője.

1989 óta négy befektetési programot kezelünk / kezeltünk.Olyan vonzó iparágakban működő, tőzsdén nem jegyzett cégekbe fektetünk, ahol a kiváló menedzsment társai lehetünk abban hogy kiemelkedően sikeres regionális vállalatot hozzanak létre. Ez a megközelítés jellemezte eddigi közel 50 korábbi és jelenlegi befektetésünket is.

Szakértői csapatunk egymás között több mint 50 éves private equity befektetői tapasztalatot tudhat maga mögött.

A Euroventures a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület alapító tagja, valamint a European Private Equity & Venture Capital Association szakmai iránymutatása, működési szabályzatai, értékelési és jelentési irányelvei szerint működik.

Az Euroventures Zrt. (akkor még Etalon Capital Zrt. névvel) 2009 végén nyerte el a JEREMIE program co-investment alapjának alapkezelői mandátumát. Az így 4 milliárd forint jegyzett tőkével megalapított Euroventures IV Kockázati tőkealap 2010 februárjában kezdte meg befektetési tevékenységét.

swiss replica watches, Repliche Rolex